DOBRODOŠLA NA STRANI LEA'S BEAUTY ROOM
041 808 392 / slapar.lea@gmail.com

MADEROTERAPIJA

TRAJANJE IN CENA MADEROTERAPIJE

Pred prvi tretmajem madero terapije se s stranko opravi 15 minutni GRATIS posvetni termin, kjer se stranki predstavi madero terapijo, opravi pregled in analizo celulita.

60 min za celotno telo

ENKRATNI OBISK

50€

5 TERAPIJ

240€

10 TERAPIJ

460€

30 min za predel noge, boki, zadnjica, trebuh:

ENKRATNI OBISK

40€

5 TERAPIJ

190€

10 TERAPIJ

370€

Prvi rezultati maderoterapije se opazijo že po 3 maderoterapiji, odvisno od začetnega stanja.

KAJ JE MADERO TERAPIJA?

Madero terapija je zelo zanimiva, na prvi pogled neobičajna tehnika za preoblikovanje telesa s poreklom iz Kolumbije, ki temelji na uporabi anatomsko izdelanih lesnih elementov, ki naredijo terapijo 100% naravno brez alergijskih reakcij. Pri madero terapiji ki traja najmanj 30 minut, se uporabljajo različni leseni pripomočki, odvisno od problema (odprava celulita, dvigovanje zadnjice,
oprava maščobe).

Madero terapija zajema serijo ponavljajočih se gibov, ki stimuliramo limfni sistem in sproščajo toksine iz telesa, kar je prvi in osnovni korak pri odpravi celulita.
S stimulacijo limfe nastane zraven estetskega vidika tudi detoksikacija in relaksacija celega telesa, zmanjšuje se obseg, poveča se prekrvavitev, metabolizem, izločajo se toksini, celulit izginja, koža pa je bolj napeta. Madero terapija je alternativa masaži kot tudi različnim aparaturnim tehnikam za odpravo celulita in preoblikovanja telesa.

Priporoča se serija minimalno po 10 maderoterapij, najmanj 2 x na teden. Prvi rezultati madero
terapije se opazijo nekje po 3 madero terapiji, odvisno od začetnega stanja.

KAKO DELUJE MADEROTERAPIJA ZA ODPRAVO CELULITA?

Z valjanjem pospešujemo mikrocirkulacijo, tekočina, ki je ujeta v medceličnem prostoru se sprosti. S pospešitvijo limfnega sistema se poveča izločanje odpadnih snovi iz telesa. Ob intenzivnem pritisku z valjčki razbijamo maščobne celice, ki so se prepletle v skupke. Iz maščobne celice se sprosti maščoba, zmanjša se pritisk na krvne in limfne tokove, ki postanejo bolj prehodni. Posledica je povečan dotok kisika in hranljivih snovi, zaradi česa se videz tkiva izboljša.

Vezivno tkivo – fascija z masažo in raztezanjem postane bolj tekoča in mehka, kar jo naredi bolj prožno in prilagodljivo, videz pomarančne kože se izboljša.
Bistvo anticelulitne terapije – maderoterapije je stimulacija limfne drenaže, ki je prvi in osnovni korak pri odpravi celulita. S stimulacijo limfe nastane poleg estetske rešitve problema tudi detoksikacija in relaksacija celega telesa. Zmanjšuje se obseg, poveča se prekrvavitev, izboljša metabolizem, izločajo se toksini in celulit izginja, koža pa postane bolj napeta.

Vse cene vključujejo ddv. Cenik velja od 04.05.2020 Prevozi Slapar d.o.o. Kersnikova 8, 1234 Mengeš P.E. Kozmetični salon Lea's beauty room, Ulica Nikola Tesla 15, 1230 Domžale

MADEROTERAPIJA SE PRIPOROČA ZA:

1. Odpravo celulita
2. Odpravo toksinov iz telesa
3. Preoblikovanje telesa
4. Odpravo maščobe
5. Zmanjšanje obsega
6. Lepši tonus kože
7. Oblikovanje in dvigovanje zadnjice
PRIPOROČA SE : Skupek vsaj 10. medero terapij, vsak drugi ali tretji dan!

POGOSTA VPRAŠANJA O MADEROTERAPIJI

KAJ JE MADEROTERAPIJA?
Madero terapija je posebna tehnika masaže za odpravo celulita in preoblikovanja telesa s posebnimi anatomsko lesenimi pripomočki.
KAKO DELUJE MADEROTERAPIJA?
Z intenzivnim pritiskom z valjčki razbijamo maščobne celice, ki so se prepletle v skupke, iz maščobne celice se sprosti maščoba, zmanjšuje pritisk na krvne in limfne tokove, ki postanejo bolj prehodni. Posledica je povečan dotok kisika in hranljivih snovi ter pospešeno limfna drenaža, zaradi česa se videz tkiva izboljša.
KOLIKO TRETMAJEV MADEROTERAPIJE JE POTREBNO, DA SE ZAČNEJO REZULTATI KAZATI?
Po prvi madero terapiji je že drugačen občutek, v primeru mehkega celulita, nog polnih vode pa zaradi limfne drenaže celo opazen rezultat. Pri izgubi obsega pa more telo izločiti oz. porabiti odveščno maščobo tako, da se rezultat opazi odvisno od stranke do stranke, pri nekaterih se vidi po 3. tretmaju, nekatere potrebujejo malce več. Za vidno spremembo je potrebno med 10 – 15 madero terapij.
 Ali je madero terapija boleča, vpliva več dejavnikov: stopnje in vrste celulita, občutljivosti na bolečino, preteklo izvajanje anticelulitnih terapij. Maderoterapija je na začetku lahko malce neprijetna, lahko rečemo tudi boleča, odvisno od stopnje, vrste celulita, očutljivosti stranke. Madero terapevt terapijo prilagodi tako, da je masaža vseeno prijetna. Neprijeten občutek traja smo prvih par terapij, dokler se ne razbijejo maščobni skupki, pospeši limfna drenaža,… kasneje postane madero terapija prijetna.
SE PRI MADEROTERAPIJI POJAVIJO MODRICE?
Pri madero terapiji se na začetku lahko pojavijo modrice, ki po nekaj dneh izginejo. Maderoterapevt more masažo prilagoditi, da se modrice ne pojavijo.
KAKO DOLGO TRAJA EN TRETMA MADEROTERAPIJE?
Kako dogo traja madero terapija je odvisno od predelov, ki jih tretiramo:
 40 min za predel noge, boki, zadnjica, trebuh
 60 min za predel noge, boki, zadnjica, trebuh, ledvičke in roke.
KONTRAINDIKACIJE PRI MADEROTERAPIJI:
pri svežih poškodbah/ranah, vnetjih ali spremembi vnetij, krčnih žilah, nekrozah ali preležaninah, gnojnih izpuščajih, ekcemih, garjah, infekcijah kože in glivičnih obolenjih, ob infekcijskih, nalezljivih boleznih in visokih temperaturah, pri trombozah, nekaterih nevroloških obolenjih in motnjah v cirkulaciji krvi, ali ko to prepoveduje stroka (ortopedi, splošni zdravniki, tudi fizioterapevti).
KOLIKO MADEROTERAPIJ JE POTREBNO ZA REZULTAT?
Ker celulit nismo dobili čez noč, ne moremo pričakovati čudeža po eni terapiji. Prvo je potrebno definirati kakšen rezultat se pričakuje, kaj je zadovoljiv rezultat. Potem je potrebno pogledati vzroke za nastanek celulita ali povečane teže. Po pregledu se ugotovi kakšna je stopnja in vrsta celulita in procent maščobe, po posvetu pa kaj bi lahko spremenili za dolgotrajen rezultat. Po prvi madero terapiji vidimo kakšna je občutljivost na masažo in šele nato lahko približno ocenimo koliko maderoterapij bi potrebovali za željeni rezultat. V povprečju je to med 10. in 15. madero  terapijami.

KDAJ JE NAJBOLJŠI ČAS ZA OBISK MADEROTERAPIJE, ČE SE ŽELIM PRED MORJEM ZNEBITI CELULITA?
Seveda je rezultat odvisen od stopnje in vrste celulita. Tako kot celulit ni nastal v enem mesecu, se ga tudi znebiti takoj. Lahko pa izboljšamo videz kože, razjasnimo vzroke zakaj je nastal in naredimo načrt za odpravo celulita za naprej. Ker se pri približno 4 madero terapiji stanje poslabša, (celulit pride na površje) je najboljši čas (odvisno od terapije) kakšna dva, tri mesece prej.
KAKO POGOSTO LAHKO IMAM MADEROTERAPIJO?
Najbolj idealno je, da imamo med terapijami dvo ali trodnevno pauzo, da se odpadle snovi izločijo iz telesa. Se pravi, da izvajamo madero terapijo na dva ali tri dni.
ALI MOREM IMETI PO DOLOČENEM ŠTEVILO MADEROTERAPIJ PAUZO?
Ker je madero terapija naravna metoda, masaža z lesenimi pripomočki, ki lajša številne tegobe, se lahko izvaja brez premora, po želji stranke. V bistvu se priporočajo redne vzdrževalne terapije.
KOMU SE PRIPOROČA MADEROTERAPIJA?
Madero terapija se priporoča vsaki, ki bi rada odpravila celulit in toksine iz telesa, preoblikovala telo in dosegla lepši tonus kože ter oblikovanjo in privzdignjeno zadnjico.

VIR: http://www.maderoterapija.si/madero-terapija/